C1-poikien matka jatkuu

Kausi 2015 – 2016 on siirtynyt jo uuden vuoden puolelle. C1-pojat ovat pelanneet kolme SM-sarjan turnausta syksyn aikana ja turnaukset ovat menneet niin, että olemme olleet ns. hissijoukkue, joka tippuu A-poolista B-pooliin ja B-poolista taas olemme nousseet takaisin A-pooliin. Tänä viikonloppuna on tällä kertaa vuorossa B-poolin pelit Raisiossa, joissa tavoitteena on nousta takaisin A-pooliin, jossa kaikki pelit ovat kovatasoisia verrrattuna B-poolin peleihin, joissa tähän mennessä kaikki pelit eivät ole vielä olleet kovia vaan henkisesti vaikeita, koska olemme olleet sen verran edellä osaa vastustajista.

Tänä viikonloppuna pelit jatkuvat Raisiossa, jossa kohdataan kaksi uutta joukkueetta meille eli kotijoukkue Raision Loimu sekä Korian Ponsi. Tämän lisäksi viime turnauksesta tuttu joukkue Loimaan Jankko on turnauksessa vastassa. Pelit aloitamme Koriaa vastaan, josta meillä ei ole mitään tietoa, joten mukava odottaa, mitä verkon toisella puolella on vastassa. He voittivat viime turnauksessa Kuopion Puijo-Volleyn, jolle ensimmäisessä turnauksessa hävisimme, joten helppo peli ei ole odotettavissa. Toisessa pelissä on vastassa kotijoukkue Loimu, jonka iskukykyä on vaikea arvioida. Useana vuonna he ovat menestyneet C-pojissa, joten uskotaan, että sieltä tulee kovaa vastusta pojille. Loimua heikentää viime turnauksesta se, että he eivät voi enää kevätkaudella käyttää yli-ikäisiä pelaajia kuten käsittääkseni olivat viime turnauksessa käyttäneet. Toivotaan, ettei kahden ensimmäisen pelin jälkeen jää enää isoa panosta viimeiseen peliin Jankkoa vastaan, ettei tule taas samanlaista trilleriä kuin 4vkoa sitten Forssan A-poolin turnauksessa, jossa hävisimme niukasti 2-1 (viimeinen erä 15-13. Viimeisen pisteen saivat räikeän tuomarivirheen vuoksi). Revanssi mielessä lähdetään tähän peliin kaikesta huolimatta ja pyrimme pysäyttämään Haltian, joka on yksi parhaista ikäluokkansa pelaaja ja piti Loimaata pysytyssä viime pelissä oikeastaan yksinään.

Joukkue piti viime viikonloppuna leiripäivän, jolloin keskityttiin syötön ja noston kehittämiseeen sekä torjunta/puolustukseen. Katsotaan, kuinka saadaan uudet systeemit ajettua viikonlopun peleissä sisään, sillä valitettavasti muutama poika on sairastellut viime aikoina, joten treeneissä leirin jälkeen emme ole päässeet asioita enää kokeilemaan. Onneksi tässä on vielä 3,5 kuukautta aikaa SM-finaaliturnaukseen, joten aikaa on vielä systeemejä treenata ja erityisesti kehittyä yksilöinä.

 

FacebookTwitterGoogle+Share