Kempeleen Lukioon urheilulinja – Kempeleen Lentopallo toimintaa käynnistämässä

Keskustelut ovat edenneet koulun sekä kunnan kanssa todella nopealla aikataululla. Ensimmäiset keskustelut urheilulinjasta käytiin syksyllä 2018 KempeLeen aloitteesta ja jo alkuvuodesta asia saatiin tarvittaviin käsittelyihin.

Maanantaina 15.4. kunnanjohtaja Tuomas Lohi twiittasi uutisen, että urheilulinja on hyväksytty ja suunnittelua voidaan jatkaa! Hän twiittasi seuraavasti:
”Kempeleen lukioon perustetaan urheilulinja. Tavoitteena on tukea urheilua kilpatasolla harrastavia nuoria sovittamaan treeni ja opiskelu entistä joustavammin yhteen. Samalla vahvistetaan jo ennestään halutun Kempeleen lukion asemaa vetovoimaisena opinahjona.”

Tämä on huippu-urheiluun tähtääville meidänkin seuran pelaajille upea päätös. Seuran puheenjohtaja Reijo Kananen on tyytyväinen kunnan nopeaan päätöksentekoon asiassa sekä yhteistyöstä muiden seurojen kanssa. Eikä sovi unohtaa koulujen rehtoreita, jotka osallistuivat sekä lukion että yläkoulun puolelta asian valmisteluun. Kempeleen Lentopallo jatkaa vahvasti suunnittelua urheilulinjan toteutukseen, jolla voidaan tukea nuoren urheilijan kokonaisvaltaista arkea ja kasvua urheilijanpolulla.

Tästä kuullaan takuuvarmasti lisää myöhemmin!

FacebookTwitterGoogle+Share