Enemmän, paremmin, rohkeammin!

B-poikien sisäharjoittelukausi on käynnistynyt ja otsikon motto piirretään kauden aikana jokaisen mieliin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että rakennamme B-ikäisistä pelaajia, joiden nälkää pidetään yllä koko kauden ja haemme kullekin omaa huipputason suorittamista niin treeneissä kuin sitten otteluissakin. Termit koskettavat kaikkea: joukkueen yhteishenkeä, treenaamista, yrittämistä, pelisuorituksia, keskittymistä, kehon huoltoa – niin salissa kuin sen ulkopuolellakin. Niin pelaajaringissä kuin sitten valmentajaringissä on hienoisia muutoksia, jotka jo omalta osaltaan tuovat oman uutuutensa tulevalle kaudelle.

Rakennamme parinkymmenen pelaajan ringistä kaksi joukkuetta niin, että harjoittelemme ehkä aiempaa enemmän yhteisissä treeneissä. Myös niin, että teemat ja treenit ovat osittain yhteisiä myös C-junioreiden kanssa. Tällä pyrimme varmistamaan jatkuvuutta edelleen tuleville kausille. Pyrimme rakentamaan molempien joukkueiden rungot alkumetreistä alkaen, mutta harjoittelu-, peli- ja turnauskokoonpanoihin tulee kauden aikana liikkuvuutta. Valmentajaringissä noudatamme täysin samaa mottoa ja lähtökohtana on avoin kommunikointi – jaamme tietämystä ja osaamistamme yli rajojen pitämällä treenejä enemmän tai vähemmän ristiin eri joukkueissa.

Jo ensimmäisten treenien osallistujamäärä ja oikeanlainen rähinä osoitti sen, että uutta kautta on odotettu tai viimeistään nyt sitä alettiin odottamaan. Tavoitteet tälle kaudelle tarkentuvat syksyn aikana, mutta heti kesän jälkeiset tuntemukset ja pelaajakyselyn tulokset antavat odottaa joukkueelta varsin sitoutunutta ja motivoitunutta otetta – tällainen asenne on jo itsessään erinomaisen hyvä! Näin hiekkapelien jälkeen: herätellään kroppaa hitaasti kiirehtien ja ruvetaan lyömään palloa soikeaksi!

Koko valmennustiimin (Tero Mäkikyrö, Keijo Heikkilä, Esa Anttila, Vesa Timonen) psta,
Marko ”MaHi” Hietala

FacebookTwitterGoogle+Share