BOOOM!

Lauantaina 28.9. mitattiin tasoja ja Kempeleen B-poikien 1- ja 2-joukkueita vastaan asettuivat Oulunsalon Vasama, sekä Himangan Roima. Kotikatsomolle anteeksipyyntö on paikallaan: GameSaver oli valmiiksi rakennettuna, mutta tällä kertaa emme saaneet yhtään matkapuhelinta/henkilöä tähän valjastettua. Parannetaan tapamme.

B2:n teemana oli tälle päivälle pelata rohkeasti ja monipuolisesti ennakkoon vahvempia vastustajia vastaan. Ensimmäisessä pelissä oli vastassa oman seuran ykkösjoukkue. Kauden ensimmäinen varsinainen peli oli aika varovaista suorittamista, vaikka tarkoitus oli lyödä rohkeasti. Oliko varovaisuuden syynä liian tutut kaverit verkon toisella puolella vai mikä, mutta ykkösjoukkue oli lopulta 2-0 erin parempia tasaisemmalla suorittamisella. Toiseen peliin Roimaa vastaan vaihdeltiin poikia uusiin rooleihin, mutta tulos ei ollut toivottu. Roima vei virheiden sävyttämän pelin 2-0, vaikka toisessa erässä oltiin rinnalla aika pitkään. Kolmas peli naapuriseura OsVaa vastaan oli B2-pojilta päivän parasta antia. Pelissä oli puolin ja toisin muutama pidempi palloralli. Myös pelin sisällä tapahtui hyviä yksittäisiä suorituksia ja oli myös sitä kaivattua uskallusta. OsVa vei ottelun lopulta 2-0. Taso on nyt mitattu ja B2-pojat hakevat vauhtia E-poolista. Seuraavan turnauksen suunta ei ole vielä tiedossa. Kunhan saadaan tämän päivän hyvät hetket pidettyä kauemmin, niin voidaan lähteä poolisijoitusta parantamaan.

Vaikka B1:llä on useampi kausi ja treeniotteluita jo  tältäkin kaudelta on takana, niin kyllähän meillä oli kaikilla pientä jännitystä havaittavissa. Niin sen kuuluukin olla – silloin tietää, että on sydäntä ja tunnetta pelissä mukana! Kuten oli vähän odotettavissa, niin käytiin 1-joukkueen kanssa pientä vuoristoratamaista taivalta. Välillä pelaaminen ja otteet oli kellontarkkaa työskentelyä, ajoittain oltiin ihan kukkuu-kahvilla. Tämähän oli kuitenkin yleisön vinkkelistä plussaa – ei tullut aika pitkäksi😎

Oltiin rakenneltu kokoonpanoja perjantai-iltana siitä vinkkelistä, että vahvuudessa olisi ollut yhdeksän + kahdeksan pelaajaa. Toisessa ottelussa, OsVaa vastaan, rosteri kuihtui 1-joukkueessa hetkellisesti kuudeksi pelaajaksi, mutta tästäkin selvittiin! Tulevaa ajatellen joukkueen näkökulmasta on positiivista, että pystyttiin notkahdusten jälkeen nousemaan aina takaisin omalle tasolle. Sillä pysyessämme olemme erittäin vahvoilla, kuten saatiin viimeisessä pelissä huomata. Vahvuuksia oli vaihteleva passipeli, torjunta ja virheetön syöttöpeli, kohennettavaa taas löytyi jatkopallojen tarkkuudessa ja syöttöpelin vaikeudessa. Pelit päättyivät 1-joukkueen hyväksi 2-0 (Kempele Bp2), 2-1 (OsVa) ja 2-0 (Roima). Näillä tuloksilla jengi ponkaisi komeasti A-pooliin! #enemmän #paremmin #rohkeammin

B1 kokoonpano: Atte Hussa, Eemeli Törmänen, Veeti Parkkinen, Heikki Sipola, Kasper Kurttila, Antti Heikkilä, Aleksi Hänninen ja Jere Anttila.

B2 kokoonpano: Tero Hotakainen, Väinö Turpeinen, Miika Siipola, Riku Hämäläinen, Aleksi Mäkikyrö, Joonas Kuparinen, Eerik Juvani, Jussi Sangi ja Arttu Ahonen.

Revontulien ja ruskan värien loisteesta,

Tero&Keijo ja Marko&Esa&Vesa

FacebookTwitterGoogle+Share