Pojat | B-pojat, 2019-20
post
Pelaajat:
B1:
Atte Hussa
Jere Anttila
Heikki Sipola
Veeti Parkkinen
Kasper Kurttila
Eemeli Törmänen
Antti Heikkilä
Riku Hämäläinen
Aleksi Hänninen
B2:
Miika Siipola
Eki Juvani
Jussi Sangi
Aleksi Mäkikyrö
Joonas Kuparinen
Tero Hotakainen
Eero Toukomies
Väinö Turpeinen
Arttu Ahonen
Topias Kurikka
Ilari Juuso
Valmentajat:
B1: Hietala Marko, Timonen Vesa
B2: Mäkikyrö Tero, Heikkilä Keijo
Joukkueenjohto:
B1: Esa Anttila

Yhteystiedot:
B1
Esa Anttila (joukkueen johtaja)
esa.anttila (at) ssab.com

Marko Hietala (päävalmentaja)
markohietalanposti (at) gmail.com
0400-342075

B2
Tero Mäkikyrö (päävalmentaja)
tero.makikyro (at) gmail.com
044-5016742

Treeniajat:

Maanantaina klo 19.10 – 20.40 Linnakankaan koulu, 1-joukkue
Maanantaina klo 19.30 – 21.00 Ylikylän koulu, 2-joukkue

Tiistaina klo 17.00-18.30 Zemppi-areena, 1- ja 2-joukkue (+ C-poikien joukkueet)
Sunnuntaina klo 15.30-17.00 Kirkonkylän D-sali, 1- ja 2-joukkue

Nimenhuuto: KempeLe B-pojat

FacebookTwitterGoogle+Share

BOOOM!

Lauantaina 28.9. mitattiin tasoja ja Kempeleen B-poikien 1- ja 2-joukkueita vastaan asettuivat Oulunsalon Vasama, sekä Himangan Roima. Kotikatsomolle anteeksipyyntö on paikallaan: GameSaver oli valmiiksi rakennettuna, mutta tällä kertaa emme saaneet yhtään matkapuhelinta/henkilöä tähän valjastettua. Parannetaan tapamme.

B2:n teemana oli tälle päivälle pelata rohkeasti ja monipuolisesti ennakkoon vahvempia vastustajia vastaan. Ensimmäisessä pelissä oli vastassa oman seuran ykkösjoukkue. Kauden ensimmäinen varsinainen peli oli aika varovaista suorittamista, vaikka tarkoitus oli lyödä rohkeasti. Oliko varovaisuuden syynä liian tutut kaverit verkon toisella puolella vai mikä, mutta ykkösjoukkue oli lopulta 2-0 erin parempia tasaisemmalla suorittamisella. Toiseen peliin Roimaa vastaan vaihdeltiin poikia uusiin rooleihin, mutta tulos ei ollut toivottu. Roima vei virheiden sävyttämän pelin 2-0, vaikka toisessa erässä oltiin rinnalla aika pitkään. Kolmas peli naapuriseura OsVaa vastaan oli B2-pojilta päivän parasta antia. Pelissä oli puolin ja toisin muutama pidempi palloralli. Myös pelin sisällä tapahtui hyviä yksittäisiä suorituksia ja oli myös sitä kaivattua uskallusta. OsVa vei ottelun lopulta 2-0. Taso on nyt mitattu ja B2-pojat hakevat vauhtia E-poolista. Seuraavan turnauksen suunta ei ole vielä tiedossa. Kunhan saadaan tämän päivän hyvät hetket pidettyä kauemmin, niin voidaan lähteä poolisijoitusta parantamaan.

Vaikka B1:llä on useampi kausi ja treeniotteluita jo  tältäkin kaudelta on takana, niin kyllähän meillä oli kaikilla pientä jännitystä havaittavissa. Niin sen kuuluukin olla – silloin tietää, että on sydäntä ja tunnetta pelissä mukana! Kuten oli vähän odotettavissa, niin käytiin 1-joukkueen kanssa pientä vuoristoratamaista taivalta. Välillä pelaaminen ja otteet oli kellontarkkaa työskentelyä, ajoittain oltiin ihan kukkuu-kahvilla. Tämähän oli kuitenkin yleisön vinkkelistä plussaa – ei tullut aika pitkäksi😎

Oltiin rakenneltu kokoonpanoja perjantai-iltana siitä vinkkelistä, että vahvuudessa olisi ollut yhdeksän + kahdeksan pelaajaa. Toisessa ottelussa, OsVaa vastaan, rosteri kuihtui 1-joukkueessa hetkellisesti kuudeksi pelaajaksi, mutta tästäkin selvittiin! Tulevaa ajatellen joukkueen näkökulmasta on positiivista, että pystyttiin notkahdusten jälkeen nousemaan aina takaisin omalle tasolle. Sillä pysyessämme olemme erittäin vahvoilla, kuten saatiin viimeisessä pelissä huomata. Vahvuuksia oli vaihteleva passipeli, torjunta ja virheetön syöttöpeli, kohennettavaa taas löytyi jatkopallojen tarkkuudessa ja syöttöpelin vaikeudessa. Pelit päättyivät 1-joukkueen hyväksi 2-0 (Kempele Bp2), 2-1 (OsVa) ja 2-0 (Roima). Näillä tuloksilla jengi ponkaisi komeasti A-pooliin! #enemmän #paremmin #rohkeammin

B1 kokoonpano: Atte Hussa, Eemeli Törmänen, Veeti Parkkinen, Heikki Sipola, Kasper Kurttila, Antti Heikkilä, Aleksi Hänninen ja Jere Anttila.

B2 kokoonpano: Tero Hotakainen, Väinö Turpeinen, Miika Siipola, Riku Hämäläinen, Aleksi Mäkikyrö, Joonas Kuparinen, Eerik Juvani, Jussi Sangi ja Arttu Ahonen.

Revontulien ja ruskan värien loisteesta,

Tero&Keijo ja Marko&Esa&Vesa

Enemmän, paremmin, rohkeammin!

B-poikien sisäharjoittelukausi on käynnistynyt ja otsikon motto piirretään kauden aikana jokaisen mieliin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että rakennamme B-ikäisistä pelaajia, joiden nälkää pidetään yllä koko kauden ja haemme kullekin omaa huipputason suorittamista niin treeneissä kuin sitten otteluissakin. Termit koskettavat kaikkea: joukkueen yhteishenkeä, treenaamista, yrittämistä, pelisuorituksia, keskittymistä, kehon huoltoa – niin salissa kuin sen ulkopuolellakin. Niin pelaajaringissä kuin sitten valmentajaringissä on hienoisia muutoksia, jotka jo omalta osaltaan tuovat oman uutuutensa tulevalle kaudelle.

Rakennamme parinkymmenen pelaajan ringistä kaksi joukkuetta niin, että harjoittelemme ehkä aiempaa enemmän yhteisissä treeneissä. Myös niin, että teemat ja treenit ovat osittain yhteisiä myös C-junioreiden kanssa. Tällä pyrimme varmistamaan jatkuvuutta edelleen tuleville kausille. Pyrimme rakentamaan molempien joukkueiden rungot alkumetreistä alkaen, mutta harjoittelu-, peli- ja turnauskokoonpanoihin tulee kauden aikana liikkuvuutta. Valmentajaringissä noudatamme täysin samaa mottoa ja lähtökohtana on avoin kommunikointi – jaamme tietämystä ja osaamistamme yli rajojen pitämällä treenejä enemmän tai vähemmän ristiin eri joukkueissa.

Jo ensimmäisten treenien osallistujamäärä ja oikeanlainen rähinä osoitti sen, että uutta kautta on odotettu tai viimeistään nyt sitä alettiin odottamaan. Tavoitteet tälle kaudelle tarkentuvat syksyn aikana, mutta heti kesän jälkeiset tuntemukset ja pelaajakyselyn tulokset antavat odottaa joukkueelta varsin sitoutunutta ja motivoitunutta otetta – tällainen asenne on jo itsessään erinomaisen hyvä! Näin hiekkapelien jälkeen: herätellään kroppaa hitaasti kiirehtien ja ruvetaan lyömään palloa soikeaksi!

Koko valmennustiimin (Tero Mäkikyrö, Keijo Heikkilä, Esa Anttila, Vesa Timonen) psta,
Marko ”MaHi” Hietala

B-pojat SM-sarjan A-poolin turnauksessa Vantaalla 18.11.17

Perjantaina 17.11 yhdeksän nuoren pojan, kahden valmentajan sekä huoltajan kera lähdettiin KaarVanin pikkubussilla sekä yhdellä henkilöautolla kohti Vantaan Tikkurilaa, jossa yöpyminen oli. Matka meni rattoisasti osan tehdessä koulutehtäviä välillä, korttia pelaten ja nukkuen. Matkalla syötiin normaalisti Hirvaskankaan ABC:lla, jossa salaattipöytä oli parantunut huomattavasti ja ruoka oli jopa maittavaa. Perille päästyään joukkue täydentyi vielä yhdellä, kun Tuomas tuli Kuortaneelta hotellille.

Aamu alkoi pienellä kävelyllä kunnes pojat tulivat aamupalalle. Tällöin tuli takapakkia kun Tuomas sanoi olevansa sairas ja jo valmiiksi Nikke jäi reissusta pois nilkkavaurion vuoksi joten rosteri vaan pieneni ennenkuin pelejä edes aloitettiin pelaamaan. Aamupalan jälkeen lähettiin pakkaamaan tavarat autoihin ja siirryttiin viettämään aamupäivää ilmailumuseoon, koska ensimmäinen peli alkoi vasta 13.45. Siellä vierähti näppärästi tunti. Tämän jälkeen vielä matkattiin Nesteelle lounaalle, josta sitten joukkue matkasti pelipaikalle ja Tuomas laitettiin junaan kohti Kempelettä.

Pelipaikalla saatiin rauhassa katsella turnauksen ekaa peliä, jossa kotijoukkue KeiKa joutui koville Nurmon Jymyn kanssa voittaen pelin kolmannen erän jatkopalloilla.  Pelin päättyä pääsimme viimein saliin lämmittelemään ja pelaamaan Kiuruveden Luomu-Wolleyta vastaan, joka ei ole pitkään aikaan hävinnyt yhtään peliä. Peli lähtikin mainiosti liikkeelle seuraavalla rosterilla: Vili passari, Keskitorjujat: Martti ja Teemu, Yleispelaajat: Kimi ja Jani-Matti ja hakkurina Oskari. Liberoksi kentälle meni Jan. Johdimme parhaimillaan viidellä pisteellä Vilin heittäessä passeja monipuolisesti, josta YP:t hakkasivat palloja kenttään saaden hyvää tukea Martilta ja Oskarilta. Erän loppua kohden LuoWo sai syötön pahemmaksi, jolloin nosto alkoi ”sakkaamaan” ja tehokas hyökkäyspeli alkoi pettämään. Erän ollessa tasan 22-22 tapahtui muutama harmittava henkilökohtainen virhe, jonka vuoksi hävisimme 25-22 erän. Tämä sitten tiputti porukan taistelutahtoa ja toinen erä olikin LuoWo:n syöttäjien näytöstä vaikka vaihtoja tehtiin
erän edetessä. Pallo ei oikeasti noussut missään vaiheessa hyvin passarille, joten erä meni helposti LuoWolle 25-10 ja koko ottelu 2-0. Todella hyvää oli hyökkäys -ja torjuntapeli lähes koko eka erän ajan ja toisen erän alku 8-8 tilanteeseeen saakka kunnes meidän murheenkryyni eli nostopeli alkoi sakkaamaan.

Toinen peli olikin sitten KeiKaa vastaan pienen tauon jälkeen. Aloitettiin samalla seitsikolla kuin eka peli. Ensimmäistä erää pelattiin tasaisesti puoleen väliin saakka, kunnes nosto taas alkoi pettämään ja KeiKa otti selkeän erävoiton 25-18. Toisessa erässä passariksi tuli Jani, ja liberoksi Sami. Toinen erä oli pääsääntöisesti hyvää peliä, mutta niukka 25-23 tappio tuli vaikka oli mahdollisuus hyökätä tasoituspiste ihan päätteeksi. Pelin jälkeen tiesimme, että seuraavassa pelissä ei ole panosta vaan seuraavassa turnauksessa pelaamme B-poolissa Nurmon Jymyn järjestämässä turnauksessa.

Nurmoa vastaan lähettiin Kimin siirtyessä Liberoksi, Samin YP:ksi Jani-Matin seuraksi. Peli oli ihan mukiinmenevää, mutta ylimääräisiä virheitä tuli helpoissa palloissa ja Nurmo veikin erän 25-22. Toisessa erässä laitettiin pakka ihan sekaisin, Jani passariksi, Vili hakkuriksi, Jani-Matti ja Martti keskariksi, Kimi ja Sami YP:ksi ja liberoa ei otettu ollenkaan käyttöön. Pallo nousi jo paremmin ja pelasimme tiukan erän Vilinkin hakatessa palloa hyvällä prosentilla kenttään. Erän lopussa tehtiin taas huonoja ratkaisuja, joten hävisimme 27-25 erän ja kaikki matsit 2-0.

Onneksi nyt kaikki pojat pääsivät kokeilemaan kyntensä A-poolin peleissä, jossa oli kovia porukoita vastassa. Nähtiin, että pärjääämme heidän kanssa tasaisesti, kunnessaamme nostopelin kuntoon ja jätämme tyhmät syöttövirheet pois, joita tuli tässäkin turnauksessa ihan liikaa. Ja saimme uudet verkkarit viimein turnaukseen. Toivottavasti peliasutkin tulevat Nurmoon.

Turnauksen päätteeksi osa porukkaa lähti KaarVanin autolla kotia kohti (perillä Su 02.30) ja 2-sarjassa pelaavat lähtivät Vesan kyydillä Tampereelle, jossa yöpyivät matkalla Vaasaan, jossa pelasivat sunnuntaina 2-sarjapelin voittaen Vaasan Kiiston hienosti 3-1.

Seuraava pooliturnaus on 9.12 Seinäjoelle, jossa vastassa on tuttuakin tutumpi Nurmon Jymy, jo kerran kohdattu ja voitettu Raision Loimu sekä Vilppulan Tähti. Toivottavasti saamme siihen turnaukseen koko rosterin käyttöön. Valitettavasti seuraavan kolmen viikon ajan emme saa kuin yhden yhtenäisen treenin joukkueella johtuen siitä, että salit Kempeleessä on kiinni. No pelaamme harrastsarjan pelejä sekä 2-sarjan pelejä, jotta tuntuma säilyy, mutta eipä ihan otollinen ajankohta ole sisälajin harrastajalle Kempeleessä

– Jani