C-junnut
post
FacebookTwitterGoogle+Share
post

C1-pojat voitokkaina Alahärmässä

Pojat lähtivät viikonlopun Alahärmän turnaukseen luottavaisin mielin vaikka joukkue näin kauden alussa hieman hakeekin vielä muotoaan.

Matkaan lähdettiin jo perjantaina koulupäivän päätteeksi ja yöksi majoituttiin Vaasaan, mistä matka jatkui aamulla edelleen Alahärmään, Alahärmän Kisan (AK) isännöimään B-poolin turnaukseen. Pelit alkoivat heti tiukalla kohtaamisella Iskua vastaan, joka olikin päivän peleistä ehkä se kaikkein tiukin tällä kertaa. Voitto kuitenkin irtosi jatkoerän kautta, joten eväitä päästiin mutustelemaan hyvillä mielin. Päivän jatkoksi pelattiin vielä kaksi peliä, joista ensimmäinen kohtaaminen isäntä AK:ta vastaan meni myös jatkoerään, josta kuitenkin myös lopulta sitten selkeä voitto. Viimeisessä ottelussa vastaan asettui sitten PoriLentis ja siinä voitto saavutettiin suoraan kahdessa erässä.

  • Isku – Kempele1, 1-2  (15-25,25-20,11-15)
  • Kempele1 – AK, 2-1  (25-19,19-25,15-5)
  • PoriLentis – Kempele1, 0-2  (18-25,21-25)

AlaH_passi

Tällä suorituksella pojat nousevat sitten ylempään A-poolin, jonka seuraava turnaus pelattanee Kempeleessä, joten silloin päästäänkin kannustamaan poikia, tiukkaakin tiukempia joukkueita vastaan, omassa kotisalissa.

C1-pojat säilyttivät paikan SM-sarjan C-poolissa

Lauantaina 3.12. C1-pojat pelasivat SM-sarjan kotiottelun Linnakankaalla. Vieraina olivat jo aiemmista pooleista tutut vastukset NaPa Rovaniemeltä ja AK Alahärmästä sekä uutena vastuksena EV jr Savonlinnasta.

Turnaus alkoi pelillä NaPaa vastaan ja tiukan pelin päätöksenä NaPa vei kolmannen erän ja voiton. Seuraava kotijoukkueen peli oli EV jr joukkuetta vastaan ja siinä kotijoukkue taisteli alusta lähtien C-poolissa pysymisestä. Näin peli voitettiin hienosti kahdessa erässä.

Turnauksessa useat pelit menivät kolmeen erän peleiksi ja viimeiseen otteluun lähdettiin tilanteesta että tämän pelin voittaja säilyisi C-poolissa. NaPa oli jo varmistanut nousunsa B-pooliin. Kempeleen pojat pelasivat hyvällä pelillä 2-0 voiton A-K:sta ansaiten näin jatkon SM-sarjassa.

Hienoa pojat!

Matka jatkuu ja suuntautuu tammikuussa Lempäälään.

Valmennustiimi

C1-poikien SM-sarjan kotiturnaus 22.10. Linnakankaalla

C1-pojat aloittivat ensimmäisen SM-sarjan turnauksensa kolmella voitolla ja nousivat hienosti B-pooliin. Vastustajina turnauksessa olivat Salon Viesti, Haminan Arsi ja Alahärmän Kisa. Vastustajien pelit menivät ristiin eli jokaiselle joukkueelle tuli yksi voitto ja kaksi tappiota ja siten lopputuloksena B-pooliin nousi KempeLeen kanssa Viesti.

Kempeleen poikien pelit olivat alusta alkaen tasaisen varmaa ja hyvän taistelun jälkeen pelin lopputulokset kääntyivät kotijoukkueen eduksi.

Pelit jatkuvat 12.11. Vilppulassa

Valmennustiimi

C1-tytöt Power Cupissa 2016

Tämän vuoden Power Cup oli 9-12.6.2016 Hämeenlinnassa.

C1-tytöt pelasivat C-tytöt tsemppisarjassa, jossa oli yhteensä 84 joukkuetta.

Koko turnausta parhaiten kuvasi termi ”Tuulista”, varsinkin ensimmäisenä päiväna torstaina tuuli on 9 m/s mikä teki pelaamisesta ”haastavaa” tai suorastaan arvontaa.

Alkusarjassa meillä oli kuusi peliä ja kaikki vastustajat olivat ihan tuntemattomia. Torstaina oli kaksi peliä, joista ensimmäisestä tuli selkeä 2-0 (erät 25-11,25-15) voitto JyväsLentiksestä. Toinen torstain peli oli Kalevan Lentopallon CT1 vastaan josta tuli ”tuulipalloaarvonnasta” niukka 2-1 tappio (15-25,25-19,15-10).

Perjantaina pelattiin neljä peliä, tuuli oli hieman tyyntynyt edellisestä päivästä. Ensin Karhulan Veikot Juniorit/Arsi 0-2 (20-25,10-25) voitto. Toisessa A-Volleyltä nopea 2-0 voitto (25-5,25-5). Kolmas peli oli Kimmo Volleyn C1.stä vastaan, pelistä tuli 0-2 tappio (22-25,28-30). Päivän viimeinen peli Kiteen Urheilijoita vastaan taas voitto 0-2 (7-25,17-25).

Eli alkusarjasta neljä voittoa ja kaksi tappiota, joista tuli kolmas sija, joka tarkoitti että jatkolohkossa pelaamme sijoista 25-48. Jos olisimme voittaneet toisen tappiopelin, niin olisimme olleet 24 parhaan joukossa.

Lauantaina myös neljä peliä, nyt oli vähän tuulisempaa mutta aurinko paistoi aina välillä. Päätettiin käyttää tuulta ja aurinkoa meidän hyväksi tänään. Ensimmäinen peli Kuhmon KivaLentiksestä voitto 0-2 (19-25,15-25) . Toinen peli, vastaa Vantaan Lentopallo tiukka peli ja voitto 2-1 (25-9,16-25,15-7). Kolmanteen pelin vastaan asteli Kurikan Ryhti 02, mutta ei mahda meille mitään 2-0 voitto (25-12,25-11). Päivän viimeinen peli Lempäälän Kisa C-02, joista myös voitto 0-2 (11-25,18-25).

Mahtavaa peliä tytöt! Neljä peliä neljä voittoa.

Ässä syöttö

Ässä syöttö

Sunnuntaina pelataan sitten jatkolohkon voitosta, kaksi peliä.

Ensin vastaan tulee tuttu Tornion Lentis-88. Peli oli tiukinta tähän mennessä, lopulta meille voitto 1-2 (17-25,25-11,14-16). Molemmat käyttävät tuulta hyväksi, kummankin erävoitto tuli vastatuuleen ja kolmannen erän Lentis-88 pääsi puolten vaihoon johdossa, mutta me pelasimme viimeiset pallot paremmin.

Meidän finaalissa vastaan tuli Jalasjärveltä Marcon Enkelit. Tuulikin oli hieman tyyntynyt ja vastustaja oli selvästi paras mitä vastaan pelattiin. Tiukkojen vaiheiden jälkeen tytöt puristivat 1-2 VOITON (erät 16-25,25-14,14-16).

Hieno viimeinen peli kaudelle. Vaikka välillä meinasi tulla uskon puute ja katseet painua tekonurmen pintaan, saivat tytöt puristettua viimeiset pisteet voittoon.

Lopullinen sijoitus siis 25.s Paras mitä kahden alkusarjan tappion jälkeen voi saada.

Yhteensä 12 pelia, joita vain 2 tappiota ja 10 voittoa.

Joukkueessa pelasivat Sara Hilli, Inka Parkkinen, Essi Leinonen, Maria Kaivorinne, Roosa Huttunen, Brita Kinnunen ja Miia Pietiläinen. Valmentajana oli Jari Bisi ja huoltaja toimi Päivi Kaivorinne.

Kiitokset kaudesta 2015-16

terveisin valmentaja  Jari

C1-tyttöjen viimeinen turnaus tälle kaudelle

Lauantaina 23.4. käytiin C-tyttöjen viimeinen turnaus C1-tytöt pelasivat sijoista 29-36.

Turnaus pelattiin Oulussa Linnanmaan liikuntasalissa.

Alun perin oli odotettavissa kauden päätteeksi kolme tasaista ottelua. Jousuun JoenJuJU kuitenkin joutui perumaan tulonsa, joten pelattiin vain kolmen joukkueen kesken, kaksi peli kullekkin. Vastassa oli tuttu paikallisvastustaja Oulun Kisko ja syksyllä ensimmäisessä turnauksessa kohtaamamme Varkauden NMKY.

Turnauksessa Kisko ja VaNMKY pelasivat ensin tiukan ottelun, jonka Kisko voitti 2-1.

Odottelun jälkeen me pääsimme pelaamaan Kiskoa vastaa. Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen parin pisteen eroilla, lopulta erä Kiskolle pistein 23-25. Peli oli molemmin puolin hyvin hermostunutta ja varovaista. Toinen erä oli meiltä sitten ylivarovaista ja vastustaja hyökkäsi terävämmin kuin me. Erä päättyi selkeästi 15-25 vastustajalle. Peli siis Kiskolle 2-0.

Tauolla teipattiin Saran polvet ”takaisin” pelikuntoon. Tässä meillä oli apuna oikea ammattilainen Oulun Ettan miesten joukkueen ex-huoltaja Seppo Heinonen. Polvilumpiopakettia en ole ennen teipannutkaan J

Peli Varkauden NMKYtä vastaan alkoi hyvin, pääsimme hyvään johtoon. Sitten Marialle sattui vahinko pallon kanssa ja nilkka muljahti. Hän jatkoi peliä vielä parin pallon ajan, mutta totesi että nilkka on liian kipeä. Maria otettiin vaihtoon ja jalka ylös sekä jääpussi nilkkaan. Meidän pelin keskittyminen taisi siinä sitten herpaantua, valmentajana en ehtinyt katsoa puolta erää. No se erä hävittiin 25-15. Seppo tuli taas apuun ja ”rutisti” Marian nilkan takaisin kävelykuntoon.

Toiseen erään lähdettiin uudella tempolla. Erä olikin tasainen ja mentiin jatkopalloille, lopulta Varkaus sai viimeiset pisteet 27-25. Tästäkin siis meille tappio 2-0.

Sitkeästi tytöt pelasivat, varsinkin Roosa syöksyi pallon perään ja aina tauolla polvesta teipattiin ”veret piiloon”.

Tässä turnauksessa pelasivat Sara Hilli, Inka Parkkinen, Essi Leinonen, Maria Kaivorinne, Roosa Huttunen, Brita Kinnunen ja Annika Linna. Valmentajana oli Jari Bisi.

 

Lopputuloksena kaudesta saimme sijan 33. Valtakunnallisesti C-tytöissä pelasi 122 joukkuetta, joten sijoitus oli ihan hyvä.

 

Lopuksi vielä kiitokset Sepolle avusta!