Pojat | C1 pojat 2018 – 2019
post
Pelaajat:
Väinö Turpeinen 1
Veeti Parkkinen 4
Heikki Sipola 8
Aleksi Mäkikyrö 10
Eero Toukomies 12
Eki Juvani 14
Aleksi Hänninen 7
Kevätkauden vahvistukset
Arttu Ahonen 15
Ilari Juuso
Valmentajat:
Tero Mäkikyrö

20190407_15324520190608_224208 40aaede6-5816-468c-b90e-75684641188f f3b952a3-c461-4b13-a157-cb9aa0a6e4e6

Upea kausi on takana. Tässä tunnelmakuvia SM-kisoista, joissa joukkue tuli sijalle 6 sekä rentoa power-meininkiä.

Yhteystiedot:
Tero Mäkikyrö 044-5016742
Sari Sipola 044-2910023

FacebookTwitterGoogle+Share
post

C1-pojat voitokkaina Alahärmässä

Pojat lähtivät viikonlopun Alahärmän turnaukseen luottavaisin mielin vaikka joukkue näin kauden alussa hieman hakeekin vielä muotoaan.

Matkaan lähdettiin jo perjantaina koulupäivän päätteeksi ja yöksi majoituttiin Vaasaan, mistä matka jatkui aamulla edelleen Alahärmään, Alahärmän Kisan (AK) isännöimään B-poolin turnaukseen. Pelit alkoivat heti tiukalla kohtaamisella Iskua vastaan, joka olikin päivän peleistä ehkä se kaikkein tiukin tällä kertaa. Voitto kuitenkin irtosi jatkoerän kautta, joten eväitä päästiin mutustelemaan hyvillä mielin. Päivän jatkoksi pelattiin vielä kaksi peliä, joista ensimmäinen kohtaaminen isäntä AK:ta vastaan meni myös jatkoerään, josta kuitenkin myös lopulta sitten selkeä voitto. Viimeisessä ottelussa vastaan asettui sitten PoriLentis ja siinä voitto saavutettiin suoraan kahdessa erässä.

  • Isku – Kempele1, 1-2  (15-25,25-20,11-15)
  • Kempele1 – AK, 2-1  (25-19,19-25,15-5)
  • PoriLentis – Kempele1, 0-2  (18-25,21-25)

AlaH_passi

Tällä suorituksella pojat nousevat sitten ylempään A-poolin, jonka seuraava turnaus pelattanee Kempeleessä, joten silloin päästäänkin kannustamaan poikia, tiukkaakin tiukempia joukkueita vastaan, omassa kotisalissa.

2.4. vilkas lentopallopäivä Kempeleessä

Katsomaan ja kannustamaan!

Lauataina 2.4. on kolmella joukkueella kotiturnaus Kempeleessä.

C1-pojat pelaavat Linnakankaan koululla pääsystä finaaleihin. C1-tytöt pelaavat Kirkonkylän yläasteen uudistetussa salissa sijoitusturnaustaan. C3-tytöt pelaavat omaa sijoitusturnaustaan Tupoksen koululla. Pelit alkavat kouluilla klo 11..

Sitten vain ajelemaan koulujen väliä ristiinrastiin pelejä katsomaan !!  :)

ps. C2-pojat pääsivät Kajaaniin pakoon…

Rovaniemellä pelattiin C-poikien SM-sarjan 6c-poolin turnaus 13.2.2016.  

Rovaniemellä oli 5 joukkueen turnaus, jossa Kempeleen Lentopallon C1-pojat sijoittuvat toiseksi. Pelit olivat tiukkoja ja lopullinen sijoitus tasapisteissä ratkaistiin eräsuhteiden perusteella. Kempele voitti neljästä pelistään kolme.

Ensimmäisessä pelissä Kempele kohtasi isäntäjoukkueen Napapiirin Palloketut. Kempeleen pojilla oli pelissä ylimääräistä jännitystä ja tuntui että pallo poltteli käsissä. NaPa pelasi virheetöntä peliä eka erässä. Kempele vei kuitenkin erän pistein 25-22. Toisessa erässä Kempele teki paljon omia virheitä ja päästi Napan mukaan peliin. Erässä oli molemmilla monta eräpalloa, pitkä ja jännittävä erä päättyen lopulta NaPalle numeroin 33-31! Viides erä oli Kempeleen lievää hallintaa johon vaikutti omien virheiden väheneminen (15-8). 2-1 voitto Kempeleelle.

Toisessa pelissä oli vastassa Vilppulan Tähti. Kempeleen peli oli tässä aivan jäässä, mikään ei onnistunut. Ensimmäisessä erässä oli vielä taistelua mutta tiukka pitkäksi venähtänyt erä meni Vilppulalle 32-30. Toisessa erässä ei myöskään onnistunut mikään ja tuntui että myös taistelutahto oli poissa. Toinen erä yllätyksellisesti selvin nnumeroin Vilppulalle 25-12. Kempele hävisi tämän pelin omilla virheillä, niitä tuli 28 kpl kahteen erään! Häviö tuli eränumeroin 0-2.

Kahden pelin jälkeen käytiin joukkueena syömässä makaronilaatikkoa ja samalla kaikki pelaajat mietti omaa pelaamistaan. Kolmas peli oli Raision Loimua vastaan. Ruokailun aikana tapahtunut miettiminen oli tehonnut ja Kempeleen pojat olivat tässä pelissä kuin uudestisyntyneet. Peli luisti ja omat virheet saatiin supistettua koko pelissä 13 kpl:een. Selvä voitto pelistä 2-0 pistein 25-20 ja 25-16.

Viimeisessä pelissä vastassa oli Rikala Volley. Peli alkoi hyvin ja eka erässä ei tehty montaa omaa virhettä. Erävoitto selvin lukemin 25-9. Toiseen erään ilmeisesti tuli hyvänolon tunne ja ajateltiin että peli tulee vihellellen. Toisessa erässä Rikala ryhtyi taistelemaan ja vei lopulta jännittävien pallojen jälkeen erän 27-25. Kolmanteen erään Kempele kokosi itsensä ja vei sen selvästi, 15-3. Kempeleelle voitto numeroin 2-1.

Seuraavaksi C-pojilla on Välierät huhtikuun 2. päivä, josta kaksi parasta pääsee neljän joukkueen lohkosta SM-finaaleihin Kuortaneelle. Turnaus osoitti että Kempeleen C1-poikien peli pitää saada vakiintumaan sille hyvälle tasolle jolla pojat osaavat parhaimmillaan pelata. Sillä pelillä on mahdollisuudet SM-mitaleille saakka myöhemmin keväällä Kuortaneen finaaleissa.

KempeLe C1 joukkueessa pelasivat Vili Taskila (P), Niko Anttila (P), Kimi Snellman (YP), Martti Mustonen (YP, KT), Tuomas Hänninen (KT, H), Jani Laasonen (H, YP), Kasperi Ylitolva (KT), Saku Alatalo (YP) ja Veikka Jäntti (YP, KT). Aleksi Hussa (KT, YP) oli sairas eikä voinut osallistua turnaukseen. Päävalmentajana toimii Jani Hänninen, apuvalmentajana Pekka Mustonen ja joukkueen johtajana Pekka Taskila.

Teksti: Pekka Mustonen

c1-pojat_rovaniemi

C1-poikien matka jatkuu

Kausi 2015 – 2016 on siirtynyt jo uuden vuoden puolelle. C1-pojat ovat pelanneet kolme SM-sarjan turnausta syksyn aikana ja turnaukset ovat menneet niin, että olemme olleet ns. hissijoukkue, joka tippuu A-poolista B-pooliin ja B-poolista taas olemme nousseet takaisin A-pooliin. Tänä viikonloppuna on tällä kertaa vuorossa B-poolin pelit Raisiossa, joissa tavoitteena on nousta takaisin A-pooliin, jossa kaikki pelit ovat kovatasoisia verrrattuna B-poolin peleihin, joissa tähän mennessä kaikki pelit eivät ole vielä olleet kovia vaan henkisesti vaikeita, koska olemme olleet sen verran edellä osaa vastustajista.

Tänä viikonloppuna pelit jatkuvat Raisiossa, jossa kohdataan kaksi uutta joukkueetta meille eli kotijoukkue Raision Loimu sekä Korian Ponsi. Tämän lisäksi viime turnauksesta tuttu joukkue Loimaan Jankko on turnauksessa vastassa. Pelit aloitamme Koriaa vastaan, josta meillä ei ole mitään tietoa, joten mukava odottaa, mitä verkon toisella puolella on vastassa. He voittivat viime turnauksessa Kuopion Puijo-Volleyn, jolle ensimmäisessä turnauksessa hävisimme, joten helppo peli ei ole odotettavissa. Toisessa pelissä on vastassa kotijoukkue Loimu, jonka iskukykyä on vaikea arvioida. Useana vuonna he ovat menestyneet C-pojissa, joten uskotaan, että sieltä tulee kovaa vastusta pojille. Loimua heikentää viime turnauksesta se, että he eivät voi enää kevätkaudella käyttää yli-ikäisiä pelaajia kuten käsittääkseni olivat viime turnauksessa käyttäneet. Toivotaan, ettei kahden ensimmäisen pelin jälkeen jää enää isoa panosta viimeiseen peliin Jankkoa vastaan, ettei tule taas samanlaista trilleriä kuin 4vkoa sitten Forssan A-poolin turnauksessa, jossa hävisimme niukasti 2-1 (viimeinen erä 15-13. Viimeisen pisteen saivat räikeän tuomarivirheen vuoksi). Revanssi mielessä lähdetään tähän peliin kaikesta huolimatta ja pyrimme pysäyttämään Haltian, joka on yksi parhaista ikäluokkansa pelaaja ja piti Loimaata pysytyssä viime pelissä oikeastaan yksinään.

Joukkue piti viime viikonloppuna leiripäivän, jolloin keskityttiin syötön ja noston kehittämiseeen sekä torjunta/puolustukseen. Katsotaan, kuinka saadaan uudet systeemit ajettua viikonlopun peleissä sisään, sillä valitettavasti muutama poika on sairastellut viime aikoina, joten treeneissä leirin jälkeen emme ole päässeet asioita enää kokeilemaan. Onneksi tässä on vielä 3,5 kuukautta aikaa SM-finaaliturnaukseen, joten aikaa on vielä systeemejä treenata ja erityisesti kehittyä yksilöinä.