Tytöt | C-tytöt
post
Pelaajat:
Aho Ella
Annunen Iida
Egri Hanna
Ervasti Anni
Heikkilä Henni
Hietamäki Jade
Isometsä Vilma
Isopoussu Emma
Joensuu Mette
Karvonen Elli
Koponen Kukka
Kreivi Venla
Lampela Pinja
Linna Juulia
Lyttinen Heta
Moilanen Milka
Nenola Jenna
Nikupeteri Jasmin
Ojantakanen Laura
Pirkola Jemina
Siika-aho Alisa
Siika-aho Sara
Törmänen Rebekka
Voutilainen Minja
Vähänen Venla
Valmentajat:
Isometsä Janne
Joensuu Marko
Laitalainen Monika
Siika-aho Eero
Joukkueenjohto:
Isometsä Kati
Viiri Niina

KUVA: 2005-2006 syntyneiden ikäryhmä kesän 2019 PowerCupissa Rovaniemellä. Matkassa lähes koko porukka, saimme nauttia huikean hauskasta leiristä mahtavan auringonpaisteen kera.

Kempeleen Lentopallon C-tyttöjen harjoitusryhmä muodostuu kaudella 2019-2020 sekä 2005, että 2006 syntyneiden tyttöjen ikäryhmästä. Porukassamme on lähes 30 aktiivista lentopalloilijaa ja pelaamme sarjaa kolmen joukkueen voimin. Harjoittelemme kauden aikana neljä kertaa viikossa, kolme kertaa lajipainotteisesti ja kerran viikossa fysiikkaa.

Lisätietoja:

Kati Isometsä kati.isometsa@gmail.com

Share

C1-tytöt Power Cupissa 2016

Tämän vuoden Power Cup oli 9-12.6.2016 Hämeenlinnassa.

C1-tytöt pelasivat C-tytöt tsemppisarjassa, jossa oli yhteensä 84 joukkuetta.

Koko turnausta parhaiten kuvasi termi ”Tuulista”, varsinkin ensimmäisenä päiväna torstaina tuuli on 9 m/s mikä teki pelaamisesta ”haastavaa” tai suorastaan arvontaa.

Alkusarjassa meillä oli kuusi peliä ja kaikki vastustajat olivat ihan tuntemattomia. Torstaina oli kaksi peliä, joista ensimmäisestä tuli selkeä 2-0 (erät 25-11,25-15) voitto JyväsLentiksestä. Toinen torstain peli oli Kalevan Lentopallon CT1 vastaan josta tuli ”tuulipalloaarvonnasta” niukka 2-1 tappio (15-25,25-19,15-10).

Perjantaina pelattiin neljä peliä, tuuli oli hieman tyyntynyt edellisestä päivästä. Ensin Karhulan Veikot Juniorit/Arsi 0-2 (20-25,10-25) voitto. Toisessa A-Volleyltä nopea 2-0 voitto (25-5,25-5). Kolmas peli oli Kimmo Volleyn C1.stä vastaan, pelistä tuli 0-2 tappio (22-25,28-30). Päivän viimeinen peli Kiteen Urheilijoita vastaan taas voitto 0-2 (7-25,17-25).

Eli alkusarjasta neljä voittoa ja kaksi tappiota, joista tuli kolmas sija, joka tarkoitti että jatkolohkossa pelaamme sijoista 25-48. Jos olisimme voittaneet toisen tappiopelin, niin olisimme olleet 24 parhaan joukossa.

Lauantaina myös neljä peliä, nyt oli vähän tuulisempaa mutta aurinko paistoi aina välillä. Päätettiin käyttää tuulta ja aurinkoa meidän hyväksi tänään. Ensimmäinen peli Kuhmon KivaLentiksestä voitto 0-2 (19-25,15-25) . Toinen peli, vastaa Vantaan Lentopallo tiukka peli ja voitto 2-1 (25-9,16-25,15-7). Kolmanteen pelin vastaan asteli Kurikan Ryhti 02, mutta ei mahda meille mitään 2-0 voitto (25-12,25-11). Päivän viimeinen peli Lempäälän Kisa C-02, joista myös voitto 0-2 (11-25,18-25).

Mahtavaa peliä tytöt! Neljä peliä neljä voittoa.

Ässä syöttö

Ässä syöttö

Sunnuntaina pelataan sitten jatkolohkon voitosta, kaksi peliä.

Ensin vastaan tulee tuttu Tornion Lentis-88. Peli oli tiukinta tähän mennessä, lopulta meille voitto 1-2 (17-25,25-11,14-16). Molemmat käyttävät tuulta hyväksi, kummankin erävoitto tuli vastatuuleen ja kolmannen erän Lentis-88 pääsi puolten vaihoon johdossa, mutta me pelasimme viimeiset pallot paremmin.

Meidän finaalissa vastaan tuli Jalasjärveltä Marcon Enkelit. Tuulikin oli hieman tyyntynyt ja vastustaja oli selvästi paras mitä vastaan pelattiin. Tiukkojen vaiheiden jälkeen tytöt puristivat 1-2 VOITON (erät 16-25,25-14,14-16).

Hieno viimeinen peli kaudelle. Vaikka välillä meinasi tulla uskon puute ja katseet painua tekonurmen pintaan, saivat tytöt puristettua viimeiset pisteet voittoon.

Lopullinen sijoitus siis 25.s Paras mitä kahden alkusarjan tappion jälkeen voi saada.

Yhteensä 12 pelia, joita vain 2 tappiota ja 10 voittoa.

Joukkueessa pelasivat Sara Hilli, Inka Parkkinen, Essi Leinonen, Maria Kaivorinne, Roosa Huttunen, Brita Kinnunen ja Miia Pietiläinen. Valmentajana oli Jari Bisi ja huoltaja toimi Päivi Kaivorinne.

Kiitokset kaudesta 2015-16

terveisin valmentaja  Jari

Share

C1-tyttöjen viimeinen turnaus tälle kaudelle

Lauantaina 23.4. käytiin C-tyttöjen viimeinen turnaus C1-tytöt pelasivat sijoista 29-36.

Turnaus pelattiin Oulussa Linnanmaan liikuntasalissa.

Alun perin oli odotettavissa kauden päätteeksi kolme tasaista ottelua. Jousuun JoenJuJU kuitenkin joutui perumaan tulonsa, joten pelattiin vain kolmen joukkueen kesken, kaksi peli kullekkin. Vastassa oli tuttu paikallisvastustaja Oulun Kisko ja syksyllä ensimmäisessä turnauksessa kohtaamamme Varkauden NMKY.

Turnauksessa Kisko ja VaNMKY pelasivat ensin tiukan ottelun, jonka Kisko voitti 2-1.

Odottelun jälkeen me pääsimme pelaamaan Kiskoa vastaa. Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen parin pisteen eroilla, lopulta erä Kiskolle pistein 23-25. Peli oli molemmin puolin hyvin hermostunutta ja varovaista. Toinen erä oli meiltä sitten ylivarovaista ja vastustaja hyökkäsi terävämmin kuin me. Erä päättyi selkeästi 15-25 vastustajalle. Peli siis Kiskolle 2-0.

Tauolla teipattiin Saran polvet ”takaisin” pelikuntoon. Tässä meillä oli apuna oikea ammattilainen Oulun Ettan miesten joukkueen ex-huoltaja Seppo Heinonen. Polvilumpiopakettia en ole ennen teipannutkaan J

Peli Varkauden NMKYtä vastaan alkoi hyvin, pääsimme hyvään johtoon. Sitten Marialle sattui vahinko pallon kanssa ja nilkka muljahti. Hän jatkoi peliä vielä parin pallon ajan, mutta totesi että nilkka on liian kipeä. Maria otettiin vaihtoon ja jalka ylös sekä jääpussi nilkkaan. Meidän pelin keskittyminen taisi siinä sitten herpaantua, valmentajana en ehtinyt katsoa puolta erää. No se erä hävittiin 25-15. Seppo tuli taas apuun ja ”rutisti” Marian nilkan takaisin kävelykuntoon.

Toiseen erään lähdettiin uudella tempolla. Erä olikin tasainen ja mentiin jatkopalloille, lopulta Varkaus sai viimeiset pisteet 27-25. Tästäkin siis meille tappio 2-0.

Sitkeästi tytöt pelasivat, varsinkin Roosa syöksyi pallon perään ja aina tauolla polvesta teipattiin ”veret piiloon”.

Tässä turnauksessa pelasivat Sara Hilli, Inka Parkkinen, Essi Leinonen, Maria Kaivorinne, Roosa Huttunen, Brita Kinnunen ja Annika Linna. Valmentajana oli Jari Bisi.

 

Lopputuloksena kaudesta saimme sijan 33. Valtakunnallisesti C-tytöissä pelasi 122 joukkuetta, joten sijoitus oli ihan hyvä.

 

Lopuksi vielä kiitokset Sepolle avusta!

 

Share

2.4. vilkas lentopallopäivä Kempeleessä

Katsomaan ja kannustamaan!

Lauataina 2.4. on kolmella joukkueella kotiturnaus Kempeleessä.

C1-pojat pelaavat Linnakankaan koululla pääsystä finaaleihin. C1-tytöt pelaavat Kirkonkylän yläasteen uudistetussa salissa sijoitusturnaustaan. C3-tytöt pelaavat omaa sijoitusturnaustaan Tupoksen koululla. Pelit alkavat kouluilla klo 11..

Sitten vain ajelemaan koulujen väliä ristiinrastiin pelejä katsomaan !!  🙂

ps. C2-pojat pääsivät Kajaaniin pakoon…

Share

Pronssia C-tytöille pohjoissuomen aluemestaruus turnauksesta

Rovaniemellä pelattiin 21.2. sunnuntaina C-tyttöjen pohjoissuomen aluemestaruudesta.

Paikalle oli kutsuttu pohjoisen kuusi parasta joukkuetta; RaahePower, WoVo C1 Rovaniemeltä, meidän KempeLe1,  Oulun Kiskon Annikit, Pellon Ponsi (PePo) ja Lentis88 Torniosta. Joukkueet jaettiin kahteen alkulohkoon, joissa aluksi pelattiin keskenään alkukarsinta.
Ensimmäisenä meitä vastaan tuli ennakkosuosikki RaahePower. Oma peli ei lähtenyt yhtään käyntiin, nopea 0-2 tappio. Seuraavaksi pienen tauon jälkeen pelasimme PePoa vastaan. Nyt oli ihan erilainen peli-ilme, peli rullasi hallitusti ja saimme 2-0 voiton.

peli-iloa

Seuraavaksi pelattiin välierät pääsystä kultaotteluun. Meidän ollessa oman lohkon toinen, pelasimme kakkoslohkon voittajaa WoVoa vastaan.
Ensimmäinen erä oli tasaista kamppailua.Loppupuolella WoVo sai parin pisteem etumatkan, joka piti loppuun saakka. Pisteet 25-22. Toinen erä alkoi myös tasaisena, mutta erän puolivälissä WoVo sai hyvillä syötöillä viiden pisteen etumatkan. Kempleen tytöt kirivät sen kiinni 22-22 tilanteeseen. Lopussa kuitenkin WoVo sai lyötyä viimeiset pallot hieman tarkemmin kuin me. Niukka tappio pistein 25-23. Peli 2-0 ja Rovaniemi finaaliin ja Kempele pronssiottelun. Pelin ratkaiseva ero oli ettemme saaneet vastustajan syöttöjä nousemaan kunnolla.

Pronssiottelussa vastaan tuli tuttu paikallisvastustaja Oulun Kiskon. Ensimmäinen erä oli tiukkaa peliä molemmin puolin parin pisteen eroilla. Lopussa saimme puristettua erän meille pistein 22-25. Toinen erä jatkui samoissa merkeissä, mutta nyt Kiskon hienoisessa hallinnassa, erä heille 25-21. Ratkaisevaan kolmanteen erään otimme alkuun hienoisen eron. Tytöt saivat nyt pidettyä hyvän peli-ilmeen yllä ja pelasivat ratkaisevat pallot tarkemmin. Erä meille 9-15 ja voitto erin 1-2.
HYVÄ TYTÖT pronssimitallit aluemestaruuskisoista!
Joukkueessa pelasivat Sara Hilli, Inka Parkkinen, Essi Leinonen, Maria Kaivorinne, Roosa Huttunen, Miia Pietiläinen ja Annika Linna . Valmetajina olivat Jari Bisi ja Matti Parkkisenniemi.

Pronssimitalistit
prossimitallistit

(Kuvat Päivi Kaivorinne)
Finaalissa RaahePower päihitti WoVon selkeästi 2-0 (erin 25-10 ja 25-13).

Kulta Raaheen ja hopeamitallit jäivät Rovaniemelle.

Share

C1-tytöt Isossakyrössä 6E-pooliturnauksessa

13.2 Lauantaina C1-tytöt kävivät pohojanmaalla Isossakyrössä pelaamassa kauden viimeisen 6E -pooliturnauksen.
Tämän kerran vastustajia vastaan emme olleet pelanneet, mutta joukkueet arvioitiin ennakkoon koviksi.

Ensimmäisenä pelattiin Nurmon Jymyn 02 joukkuetta vastaan. Peli alkoi hieman hermostuneesti, emme päässeet oikein omaan pelirytmiin ja Jymy otti alkuun 4 pisteen eron. Sitten meidän oma peli alkoi kulkea ja pääsimme tasoihin 9-9. Nyt alkoi olla omaa rentoa peliä, passit oli kohdillaan ja hyökkäys alkoi toimia. Vastustajalle alkoi myös tulla helppoja virheitä. Päästiin selvään johtoon ja voitettiin erä 16-25.
Toinen erä alkoi myös Jymyn johdossa ja säilyi heidän muutaman pisteen etuna aina 23-23 tilanteeseen.saakka. Vastustajan virheellä meille eräpallo. Essi laittoin seuraavan syötön korkeana kaarena taakse suoraan lattiaan ja takaviivalle. YES! Erä meille 23-25.
Peli meille 0-2. Hyvä alku turnaukseen.. Hyvä tytöt jaksettiin puristaa loppuun saakka!

Seuraavaksi pelattiin järjestävän seuran Kyrön Voiman joukkuetta vastaan.
Ensimmäisen erä alkuun päästiin viiden pisteen johtoon, joka kesti melkein loppuun. Kyrö melkein tasoittin pisteet 23-22. Loppuun aikalisiä molemminpuolin ja pari palloa. Erä meille 25-23. Toisen erä oli hyvin tasainen, meille tuli enemmän virheitä kuin aikaisemmin.. 21-25 erä KyVolle.
Viimeinen erä pelattiin tasaisesti pisteen eroilla tasatilanteeseen 13-13. Piste meille ja vastustajan aikalisä. Essi taas syöttämään erä- ja ottelupalloa, vaikea nosto ja toimitupallo meidän puolelle, keskeltä Reetta tiputtaan torjunnan taakse. Erä voitto 15-13!
Hyvä tytöt, toinen voitettu peli nyt erin 2-1.

Viimeisenä tuli vastaan selkeästi kovin joukkue Vaasan Kiisto. Taisi edelliset pelit painaa tytöillä jaloissa, oma liikkuminen ei ollut yhtä hyvä kuin KyVoa ja NJ.tä vastaan. Helpohkoja palloja putosi kenttään tai nousi ’väärään’ suuntaan. Peli 2-0 Vaasalaisille selvin erin 25-15 ja 52-12.
Selkein ero oli, että Kiiston puolustus sai nostettua tehokkaasti meidän hyökkäykset ylös ja pääsivät vastahyökkäykseen. Meidän puolustus taas ei saanut nostettua vastustajan hyökkäyksiä.

Isonkyrön hallissa katto oli korkealla ja puoli tusinaa puolustuksesta noussutta palloa olisi Oulun tai Rovaniemen koulujen saleissa osunut kattoon.
Hyvä reissu kaksi voittoa ja yksi tappio. Kahdessa ensimmäisessä pelissä tytöt saivat erien lopuissa puristettua tarvittavat pisteet.

Joukkueessa pelasivat Sara Hilli, Brita Kinnunen, Inka Parkkinen, Essi Leinonen, Maria Kaivorinne, Roosa Huttunen, Annika Linna ja Reetta Törmänen. Valmetajina olivat Jari Bisi ja Matti Parkkisenniemi.

Seuraavaksi keskitytään 21.2 Rovaniemellä pelattaviin aluemestaruus peleihin.

Share