D-junnut
post

Tervetuloa D-junnujen sivuille! Meillä on vahva edustus v 2006-2007 syntyneiden ikäryhmissä, tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaan.

FacebookTwitterGoogle+Share

E1/D2 tyttöjen kausi hyvässä vauhdissa

E1/D2 iloisten tyttöjen kausi on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Treeneissä on mukava tekemisen meininki koko ajan päällä ja kehitystä tapahtuu niin, että humina kuuluu :)

Sarjakausikin on startattu mukavasti voitoilla ja tappioilla kuten asiaan kuuluu. Pienen syysloman tarjoaman hengähdyksen jälkeen jatkamme kolmen D-joukkueen voimin pelejä 3.11. ja E-tyttöjoukkue pelaa 10.11. Rovaniemellä.

3.11. pelataan D-junioreiden AM-sarjan A- ja B-poolit Linnakankalla.

Joukkueiden  nimet tänä vuonna ovat Safiirit, Kristallit, Jadet ja Timantit eli säihkyen mennään eteenpäin tämäkin kausi.

Mukavaa syksyn aikaa!

E:sta D:hen – Uusi kausi 2018-2019

Uusi kausi startataan liikkeelle niin, että viime kauden joukkueesta noin puolet on D-ikäisiä ja puolet E-ikäisiä.

Teemana treeneissä viime kauden tapaan uuden oppiminen, toistoja, toistoja ja toistoja sekä iloiset harjoitukset. Edellisellä kaudella päästiin hyvään vauhtiin lentopallon salojen parissa, joten jatkamme samaa rataa.

Kausi avataan 7.8. fysiikkatestien merkeissä ja ensimmäinen turnaus odottelee 1.-2.9. Ouluhallissa :)

Aurinkoista kauden alkua!

E-tytöistä D-tytöiksi

Jälleen yksi kausi on selätetty ja runsaslukuinen E-tyttöjengimme lähti kesälaitumille. Osa porukasta jatkaa yhä ensi vuonna E-tytöissä, mutta iso osa siirtyy kohti uusia haasteita seuraavaan ikäryhmään.

Kausi sujui varsin mukavasti. Opimme paljon asioita ja joka tasolla saavutettiin syksyllä 2016 asetetut tavoitteet. Harjoituksissa on oikeiden lentopalloasioiden ohella painotettu leikkimielisyyttä ja liikunnaniloa. Kauden kruunasi tuttuun tapaan PowerCup, joka tällä erää saatiin viettää mahtavan aurinkoisessa säässä. Kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille, niin lapsille, kuin aikuisillekin.

Mukavia muistoja jäi kaikille roppakaupalla, toivotamme reipasta kesää joka suuntaan!

D_2006 Eero1 Sodankylä_yht Tomi2

Kotiturnaus 26.11. Linnakankaalla

26.11.2016  lauantai

D-poikien aluesarjan turnaus Linnakankaan koululla – tervetuloa kannustamaan!

Alkaen klo 11.00

Lisätietoja kalenterissa