Tytöt | D1-tytöt
post
Pelaajat:
Aho Ella
Egri Hanna
Ervasti Anni
Heikkilä Henni
Hietamäki Jade
Holopainen Elli
Isometsä Vilma
Isopoussu Emma
Joensuu Mette
Karvonen Elli
Koponen Kukka
Korpela Silja
Lampela Pinja
Linna Juulia
Lumijärvi Ronja
Ojantakanen Laura
Pirkola Jemina
Ronkainen Saana
Siika-aho Alisa
Siika-aho Sara
Taskinen Aada
Temonen Iida
Voutilainen Minja
Valmentajat:
Isometsä Janne
Joensuu Marko
Laitalainen Monika
Siika-aho Eero
Joukkueenjohto:
Isometsä Kati
Viiri Niina

 

Kaudella 2018-2019 D1-tytöissä pelaa parikymmentä innokasta lentopalloilijaa s 2005 ja 2006. Suurin osa porukasta on harrastanut lajia yhdessä jo useamman vuoden, mutta joka vuosi olemme saaneet mukaan myös uusia harrastajia. Vaikka harjoittelemme varsin tiiviisti, haluamme säilyttää tekemisessä ilon ja leikkimielisyyden. Tulevalla kaudella hiomme taitojamme sekä D-, että C-ikäisten sarjoissa ja harjoitteluun otetaan kovasti elementtejä kuusikkopelaamisesta.

Olemme harjoitelleet koko kesän tiiviisti fysiikkaa ja lajipainotteinen saliharjoittelu startataan jälleen elokuun puolivälissä. Lajiharjoituksia meillä on kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Fysiikkatreenit pidetään perjantaisin.

Tervetuloa mukaan mukavan harrastuksen pariin!

Lisätietoja sähköpostitse:

Kati Isometsä, kati.isometsa@gmail.com

 

FacebookTwitterGoogle+Share

E1/D2 tyttöjen kausi hyvässä vauhdissa

E1/D2 iloisten tyttöjen kausi on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Treeneissä on mukava tekemisen meininki koko ajan päällä ja kehitystä tapahtuu niin, että humina kuuluu :)

Sarjakausikin on startattu mukavasti voitoilla ja tappioilla kuten asiaan kuuluu. Pienen syysloman tarjoaman hengähdyksen jälkeen jatkamme kolmen D-joukkueen voimin pelejä 3.11. ja E-tyttöjoukkue pelaa 10.11. Rovaniemellä.

3.11. pelataan D-junioreiden AM-sarjan A- ja B-poolit Linnakankalla.

Joukkueiden  nimet tänä vuonna ovat Safiirit, Kristallit, Jadet ja Timantit eli säihkyen mennään eteenpäin tämäkin kausi.

Mukavaa syksyn aikaa!

E:sta D:hen – Uusi kausi 2018-2019

Uusi kausi startataan liikkeelle niin, että viime kauden joukkueesta noin puolet on D-ikäisiä ja puolet E-ikäisiä.

Teemana treeneissä viime kauden tapaan uuden oppiminen, toistoja, toistoja ja toistoja sekä iloiset harjoitukset. Edellisellä kaudella päästiin hyvään vauhtiin lentopallon salojen parissa, joten jatkamme samaa rataa.

Kausi avataan 7.8. fysiikkatestien merkeissä ja ensimmäinen turnaus odottelee 1.-2.9. Ouluhallissa :)

Aurinkoista kauden alkua!

E-tytöistä D-tytöiksi

Jälleen yksi kausi on selätetty ja runsaslukuinen E-tyttöjengimme lähti kesälaitumille. Osa porukasta jatkaa yhä ensi vuonna E-tytöissä, mutta iso osa siirtyy kohti uusia haasteita seuraavaan ikäryhmään.

Kausi sujui varsin mukavasti. Opimme paljon asioita ja joka tasolla saavutettiin syksyllä 2016 asetetut tavoitteet. Harjoituksissa on oikeiden lentopalloasioiden ohella painotettu leikkimielisyyttä ja liikunnaniloa. Kauden kruunasi tuttuun tapaan PowerCup, joka tällä erää saatiin viettää mahtavan aurinkoisessa säässä. Kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille, niin lapsille, kuin aikuisillekin.

Mukavia muistoja jäi kaikille roppakaupalla, toivotamme reipasta kesää joka suuntaan!

D_2006 Eero1 Sodankylä_yht Tomi2