Tikrut
post

ETSITÄÄN VETÄJÄÄ RYHMÄLLE KAUDELLE 2018 – 2019. Salivuorovaihtoehdot on joko maanantaina tai perjantaina. Ota yhteys Reijo Kanaseen, jos kiinnostaa lähteä mukaan hienoon ja antoisaan toimintaan.
reijo.kananen (at) kempeleenlentopallo.net

Tikrut- ryhmän toiminnan tarkoitus on leikin kautta auttaa lasta hahmottamaan omaa kehoansa, parantaa oman kehon hallintaa, aktivoida lasta purkamaan energiaansa terveellä tavalla sekä oppia aktiivisen toiminnan ohella sosiaalisia taitoja. Harjoitusten tarkoitus on antaa lapselle hyvä pohja liikunnan harrastamiseen tulevaisuudessa.

Toimintakauden aikana on tarkoitus pikkuhiljaa tutustua toisiin, oppia sosiaalisia taitoja, hahmotaa/vahvistaa omia taitoja nopeuden, reaktion, motoriikan alueilla. Korostaen, että olemme jokainen oma yksilömme: jokainen oppii omalla ajallaan, joita ei ole tarvetta verrata toisiinsa. Toimintamme tulee painottumaan palloilun puolelle antaen pohjaa lentopallotaitojen oppimiseen. Myös rytmiikka, tasapaino, kehon keskiviivan ylitys, kestävyys, koordinaatio yms. tulevat saamaan harjoitusta leikin kautta kauden aikana.

FacebookTwitterGoogle+Share