E-tyttöjen viralliset turnaukset saatu päätökseen

16.4.2016 / Kati Isometsä

E-tyttöjen tämän kauden viimeiset viralliset ottelut pelattiin lauantaina 16.4. Kaksi joukkuetta ahkeroi kotihallilla, kolmas matkusti Rovaniemelle kauden pisimmälle pelireissulle. Turnauskausi loppui tyttöjen mielestä hieman liian aikaisin, jonkinlaista harjoitusturnausta tekisi vielä mieli askarrella ennen Poweria.

Pelejä on mukava seurata, talven aikana on tapahtunut huimaa kehitystä. Hihavastaanototkin sujuvat jo varsin mallikkasti, vaikka syksyllä monen uuden asian opettelu vastaanottojen ohella tuntui hurjan isolta haasteelta. Niin vain on asioita pala kerrallaan saatu tutuiksi ja haasteita on saatu selätettyä.

Eiköhän tässä oteta kevääseen vielä kunnon treenirupeama ennen Poweria ja katsotaan vieläkö tulisi uusia oppeja 🙂