E-tyttöjen kausi alkanut mukavasti

9.10.2016 / Kati Isometsä

E-tytöt ovat harjoitelleet tiiviisti syksyn ja sunnuntaina otettiin ensimmäiset harjoituspelit alueen muita joukkueita vastaan. Päivä oli varsin mukava ja onnistunut. Oli hienoa nähdä, mitä kaikkea olemme tähän mennessä oppineet ja eiköhän tytöillä muutama ajatus herännyt siitäkin, mitä kaikkea vielä olisi hyvä harjoitella lisää. Konkarit harjoittelevat kopitonta peliä ja hienoja palloja nähtiin  useampia. Nuoremmatkin ovat päässeet hyvin vauhtiin ja monta oppia on jo tarttunut näppeihin.

Joukkue on kasvanut huimasti tämän vuoden aikana, meitä on yhteensä lähes 30. Sarjaan tulemme osallistumaan useilla sekä 2006, että 2007 syntyneiden joukkueilla. Olemme saaneet kiitettävästi myös uusia aikuisia mukaan toimintaan, kiitos kaikille mukana oleville. Iloisten hymyjen siivittäminä on mukava jatkaa kautta!