E-tytöillä erilainen harjoitusviikko

E-tytöt lähtivät selättämään marraskuun loskaa varsin erilaisen harjoitusviikon merkeissä.

Ensin saimme harkkavieraiksi Markus Väisäsen ja Eetu Pennasen ETTAsta. Markus ja Eetu kertoilivat meille omasta lentopallohistoriastaan ja harjoittelun tärkeydestä. Sen jälkeen he opastivat monia hyviä niksejä tulevaan. Markus opetti torjuntaliikkumista ja -hyppyjä ja Eetun johdolla hiottiin iskuja. Meillä oli äärimmäisen mukavat harkat huippuohjauksessa.

Mutta eipä siinä vielä kaikki! Innokas iskuryhmämme pääsi vielä samalla viikolla  opettelemaan beach volleyn saloja ja testaamaan uudenkarheaa Oulun biitsihallia. Tällä kertaa opettajina olivat biitsikaksikko Minna Kinnula ja Miia Määttä. Huikean hieno päivä tämäkin 🙂 Paljon tuli taas uusia oppeja ja aika moni mukana olleista pohti jo biitsiä kesälajiksi! Löytyisiköhän täältä lastensarjaa?

Mukavan erilainen viikko takana ja monenmoista uutta ajatusta päässä muhimassa. Tästä on hyvä jatkaa kohti joulukuun turnausta. Lumikin tuli sopivasti maahan, joten enää ei ole synkästä marraskuusta tietoakaan.