E-tyttöjen turnaukset la 3.12.

E-junnuilla oli turnausviikonloppu joulukuun alussa, kaksi joukkuettamme matkusti Kuusamoon ja kaksi Rovaniemelle.

Oulun seudulla on harrastajia mukavan paljon, joten nämä pidemmät pelimatkat ovat meille harvinaista herkkua, aika usein pelaamme kotikonnuilla lyhyillä pelimatkoilla. Pitkän pelimatkan eittämättömiin plussiin kuuluvat automatkojen kikatus ja mukavat yhteiset ruokahetket. Joskin aikainen aamu tuo pienen pienen miinuksen. Aamuherätyksestä huolimatta koteihin palasi illalla varsin tyytyväistä sakkia, kyllä sitä voisi vapaapäivän paljon huonomminkin viettää.

Pelillisesti olemme oppineet syksyn aikana paljon. Nuorempien tavoitteena oli saada nostot kevääseen mennessä sen verran hyvään kuosiin, että kopiton peli alkaa jo häämöttää. Tämä tavoite ollaan saavuttamassa hyvissä ajoin. Vanhempien tavoitteena oli laadukas kopiton peli niin, että pääsemme hyökkäämään kolmella kosketuksella ja yhden käden hyökkäyksiä vähän jo nähtäisiin. Nämäkin tavoitealueet ovat kehittyneet huimasti. Mukana on myös paljon ensimmäistä kauttaan pelaavia tyttöjä, hekin ovat tulleet rohkeasti mukaan ja lähteneet selättämään turnausjännitystä.

Nyt taas treenaillaan hetki ja katsotaan mihin kaikkeen venymme kevätkaudella!