E-tyttöjen kevätkauden turnaukset polkaistu käyntiin

18.1.2017 / Kati Isometsä

14.-15.1. polkaistiin E-tyttöjen kevätkauden turnausrypäs käyntiin. Pelaamme kevätkaudella kuuden joukkueen voimin sarjassa, jotta tytöt saavat mahdollisimman hyvin peliaikaa. Silmämääräisten havaintojen perusteella näyttäisikin siltä, että harrastajamäärämme on alueella poikkeuksellisen suuri. Moni on löytänyt lentopallosta mukavan harrastuksen itselleen ja se on hienoa.

Syksyn harjoittelu on tuottanut tulosta. Syötöt olivat pääsääntöisesti jo hyvinkin varmoja. Vastaanotot ovat kehittyneet myös huimasti, mutta vaikea lyöntihän se varsinkin liikkeestä on. Yksi hienommista edistysaskelista oli kuitenkin pelirohkeus. Tytöillä on jo ajatusta matkassa ja välillä uskalletaan yrittää vaikeita ja yllättäviäkin asioita. Aina emme onnistu, mutta jos jokin on varmaa niin se, että yrittämättä ei onnistu ainakaan. Muutama kerran saattaa tulla verkkoon jäänyt tai pitkäksi mennyt isku, mutta voi sitä riemua, kun onnistunut suoritus vihdoin tulee! Mahtavaa henkistä kasvua on siis tapahtunut.

Valmennuspuolella löysimme myös uuden niksin, jota emme ole ennen tulleet kokeilleeksi. Eräässä turnauksessa tytöt pelasivat päivän parhaan pelinsä valmentajan syödessä pullaa. Tytöt ajattelivat, että nyt menee hyvin, kun valkkukin voi kesken pelin syödä pullaa – ja niinhän se sitten menikin 🙂

Osalla joukkueista voittoja tuli enemmän, osalla tällä kertaa vähemmän. Tiukkoja pelejä oli kuitenkin kaikilla, toivotaan että ensi kerralla ne hiuksen hienot erot jo kääntyvät meidän eduksemme ja joskus pallo pompahtaisi meille suotuisasti. Yrittämisestä ja innosta tällä porukalla homma ei ainakaan jää kiinni.

Nyt sitten vähän taas harjoitellaan ennen seuraavia koitoksia.