E-tyttöjen turnauskausi puolivälissä

20.2.2017 / Kati Isometsä

Helmikuun puolivälissä pelattiin kevätkauden puolivälin turnaukset. Kevätkausi startattiin kuuden joukkueen voimin, joista jokainen on omalla sarallaan oppinut paljon uutta. Konkareiden pelissä pallo elää jo hyvin, yhden käden hyökkäyksiä nähdään ja nostotkin suuntautuvat pääosin kohti passaria. Tiikerisarjassa syötöt ovat kehittyneet huimasti ja nostotkin ovat jo tyystin erinäköisiä, kun syksyllä harjoituskauden  alussa.

Tällä kertaa matkaa tehtiin tämän kauden ennätyspitkälle, eli Sodankylään. ”Hippibussilaisilla” oli hurjan hauska reissu Napapiiriin tutustumisineen. Rovaniemelle puolestaan päästiin yhteiskyydillä omien poikien, sekä OsVan ja OlsHen poikien kanssa, voi sitä kikatuksen kuplimista, joka bussissa paluumatkalla raikui. Kaksi joukkuetta pelasi tällä erää Muhoksella, joten matkakokemus jäi lyhehköksi, mutta peleissä onneksi oli kivaa kuitenkin! Kauden edetessä tytöt ovat hoksanneet hyödyntää joukkuehengen kohotukseen kaikki keinot: meiltä löytyy muun muassa keltaisten nauhojen joukkue ja vinolettien jengi 🙂