E-tyttöjen leiripäivä 16.9.2017

25.9.2017 / Ulla Rahkola

16.9.2017 Kempeleen Lentopallon E-tytöt järjestivät leiripäivän Linnakankaan koululla. Innokkaita pelaajia tuli oman seuran lisäksi Rovaniemen WoVosta, Kiimingin Urheilijoista ja Kajaanin Kuohusta. Yhteensä tyttöjä oli mukana 29 ja valmentajia 6.

Alkulämmittelyn jälkeen oli vuorossa tekniikan harjoittelua. Siinä käytiin läpi sormilyöntiä, alakautta syöttöä, hihalyöntiä ja hyökkäystä. Jokaisella valmentajalla oli oma pienryhmänsä. Yhteisen ruokailun jälkeen oli luento ja ryhmätöitä aiheesta Urheilijan elämäntapa. Lopuksi pelattiin, venyteltiin ja keskusteltiin leirin kulusta.

Leiripäivä päättyi klo 17, joten päivä oli pitkä. Leirin aikana tytöt pääsivät tutustumaan tuleviin vastustajiin, joita vastaan pelataan kauden aikana ympäri maakuntaa.