E-tytöt Vasama Volley -turnauksessa

25.9.2017 / Ulla Rahkola

23-24.9.2017 Kempeleen Lentopallon E-tytöt osallistuivat Vasama Volley -turnaukseen Ouluhallilla neljän joukkueen voimin. Kaksi joukkuetta (Jadet ja Timantit) pelasi Tsemppisarjassa. Jadet voittivat hienosti lohkonsa ja Timantit sijoittuivat neljänneksi. Supersarjassa Rubiinit tulivat toiseksi ja Kristallit kolmanneksi OsVan poikajoukkueen viedessä voiton. KempeLe oli hyvin edustettuna lähes jokaisessa ikäryhmässä keltaisin peliasuin. ETTAn pelaajista Eetu Pennanen ja Petteri Kiilunen jakoivat mitalit osallistujille pelien jälkeen.

Kaksipäiväinen turnaus kotiseudulla antoi hyvää pelikokemusta ja peli-ilo näkyi tytöistä. Harjoitukset tulevaa kautta varten jatkuvat kolme kertaa viikossa. Sarja starttaa marraskuun alussa jatkuen pitkälle kevääseen, joten paljon pelejä on tiedossa. Muutama turnauskin ennen kesän Power Cupia on vielä harkinnassa.