Lentopallo

D-tytöistä C/D-tytöiksi

21.7.2020 Virpi Kupari –

Kausi 2020-2021 tuo mukanaan C-sarjan pelit ja kuusikkopelaamisen. Siihen tutustuttiin kesken jääneellä kaudella pelaamalla D6vs6 sarjaa sekä osallistumalla C-sarjaan. Onhan se mukavaa vaihtelua kolmella pelaamiseen ja tuonut erilaisia sisältöä harjoitteluun.

Korona ja kesä

Koronatauon ajan joukkueella on ollut käytössä Qridi Sports -sovellus osana valmentajan opinnäytetyötä. Qridi Sports -sovelluksen kautta pelaajille jaettiin harjoitukset ohjeineen sekä videoineen. Harjoituksia oli kuudet per viikko ja vaihtoehtoja riitti fysiikkatreenistä intervalliin ja omatoimisiin pallotreeneihin. Joukkueen pelaajat tekivät todella innokkaina harjoituksia ja valmentajat pysyivät hyvin perillä siitä, miten harjoitukset kuormittivat ja innostivat. Tärkeää oli myös pitää yhteys pelaajiin, jotta joukkueena olemisen osa säilyi etätreenauksen ajankin. Muutamat Teams-tuokiot tuli meidänkin joukkueessa tutuksi.

Toukokuun lopulla startattiin yhteiset harjoitukset ulkona ja keskityimme fysiikkaan sekä loikkiin pururadalla. Kesäkuun puolessa välissä aloitettiin sisällä lajitreenit. Joukkueen pelaajia on näkynyt mukava määrä myös maanantain viikkobiitseissä Vihiluodossa 

Syksylle 2020 on mukava lähteä suunnittelemaan kautta. Toivottavasti pääsemme pelaamaan kauden normaalisti läpi. Valmentajillakin on ollut ikävä harjoituksiin, niin kuulosti pelaajillakin olevan. Tekemisen asenteesta päätellen kovakin ikävä!

Nähdään syksyllä turnauksissa!