F-tytöt 2017-2018: Yhdessä tekemistä ja lentisriemua!

9.3.2018 / Miia Harjula

F-tyttöjen poppoo on kasvanut kuluvan kauden aikana melkoisesti; tälle hetkellä pikkuneitejä on joukkueessa yhteensä 20. Joukkue treenaa innokkaasti lentopallon alkeita sekä oman kehon hallintaa ja ennen kaikkea yhdessä tekemistä. Porukka onkin hitsautunut kauden aikana hienosti yhteen, kaikki tulee toistensa kanssa toimeen ja harjoitusriemu säilyy vaikka pelikaveri vieressä vaihtuukin. Säännöllisen ja innokkaan tekniikkaharjoittelun ohessa välillä leikitään, kisaillaan ja hupsutellaan, jottei tekeminen olisi liian vakavaa. Yhdessä on talven aikana käyty mm. keilaamassa sekä kiipeilykeskusessa hakemassa uusia kokemuksia.

F-tytöt on osallistunut kauden aikana neljään toimintapäivään ja viides on tulossa viikon päästä. Näiden lisäksi F-tytöt osallistuivat junnuvaskooliin neljän joukkeen voimin varsin menestyksekkäästi: Junnunvaskoolista saatiin tuliaisiksi sijat 1., 3., 4 ja 6. Toimintapäivien lisäksi on kevään aikana tarkoitus lähteä vielä Jymy-turnaukseen Seinäjoelle sekä tietysti Power Cupiin Kuopioon.  Ison porukan ohjaaminen on ajoittain haastavaakin melko pienessä tilassa mutta onneksi mukaan on tullut aktiivisia ja innokkaita tyttöjen vanhempia apuvalmentajiksi niin harjoituksiin kuin pelireissuillekin!

-Laura-valkka-