E-tytöt Vasama Volley 2020 -turnauksessa

20.9.2020 Tiina Autiola –

Pitkä tauko pelaamisesta on vihdoin ohi ja myös Kempeleen Lentopallon E-tytöt saivat aloittaa syksyn pelit. 19.9.-20.9. pelasimme Oulunsalon Vasaman järjestämässä turnauksessa Ouluhallilla. E-tytöt osallistuivat turnaukseen viidellä joukkueella ja monelle tytölle tämä oli ensimmäinen turnaus lentopallon parissa.

Meiltä osallistui turnaukseen kolme joukkuetta E-tsemppi-sarjaan ja kaksi joukkuetta D-tsemppi-sarjaan. Kaikki joukkueemme pelasivat iloisin mielin ja tytöt ottivat ilon irti peleistä.

Haluamme kiittää Oulunsalon Vasamaa turnauksen järjestämisestä! Tästä ne pelit jälleen alkavat ja jäämme vielä hetkeksi jännittämään, koska e-ikäisten sarjan otteluohjelmat julkaistaan. Jatkamme harjoittelua hyvällä sykkeellä ja valmistaudumme uusiin turnauksiin.