Panttereiden joukkue tuulettaa

Alue- ja tsemppisarjan pelit saivat alkunsa

3.10.2020 Tiina Autiola –

E-tytöt jakaantuivat tänään neljälle paikkakunnalle ja edustivat seuraamme viiden joukkueen voimin.

Tsemppi-sarjapäivän ensimmäiset pelimme alkoivat Limingassa Gepardien ja Leopardien keskinäisellä ottelulla, joka päättyi tasan. Limingassa pelaavat tytöt jaksoivat hienosti pelata yhdessä, keräten onnistumisia ja erävoittoja. Päivän täytti ilo ja yhdessä tekeminen. Limingassa pelaavilla joukkueilla selkein vahvuus tänään oli syöttövarmuus.

Villikissojen joukkueemme pelasi tänään turnauksensa Oulunsalossa saavuttaen onnistumisia ja nauttien pelien tarjoamasta jännityksestä. Myös Oulunsalossa syötöt onnistuivat hienosti ja tytöt kannustivat toisiaan uskollisesti.

Aluesarjassa Tiikeri-joukkueemme vieraili Muhoksella ja pärjäsivät peleissä hienosti. Tytöt pitivät hienosti kiinni kolmen kosketuksen taktiikasta ja se tuotti tulosta. Päivä koostui tiukoista eristä ja haasteisiin hyppäämisestä.

Kiitos kaikille turnauksien järjestäjille ja muille joukkueille hienoista peleistä! Pelimme jatkuvat 30. lokakuuta jälleen neljällä paikkakunnalla. Välitämme tunnelmiamme jälleen sieltä!

Tiikerit Muhoksella

Toinen aluesarjan joukkueemme, Pantterit, pelasivat turnaustaan Oulussa. Pantterit pelasivat myös hienosti kolmen kosketuksen peliä toisiaan tsempaten ja peleistä nauttien.