Junioreiden kesäleirit 2023!

Tänä kesänä järjestetään kolme eri leiriä F-B-ikäisille. Jokaisesta leiristä löydät tarkempaa tietoa Tapahtumat-välilehdestä, mistä pääsee myös ilmoittautumaan. Leirin maksu tapahtuu ilmottautumisen yhteydessä. Ohjaajina toimivat seuran omat nuoret, joista monet ovat jo tuttuja pelaajille.

Valmiina Poweriin! -leiri 22.5-5.6.2023
F-D-ikäisille
Hinta: 25e
Leirin tarkoitus on harjoitella ulkona pelaamista PowerCup 2023 -turnausta varten. Treenikertoja on yhteensä viisi, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Köykkyrin ulkoliikuntamaastossa. Ilmoittautuminen päättyy 22.5.2023, joten ilmottauduthan äkkiä!

Lentiksen Kesäleiri – 12.-30.6.2023
F-E- ja D-C-ikäisille
Hinta: 25e
Leirin tavoitteena on harjoitella niin lentopalloa kuin myös muita liikuntamuotoja harjoitteiden, kisojen ja pelien muodossa. Leirillä on kaks eri ikäluokkaa, jotka treenaavat eriaikoihin. Treenikertoja on yhteensä kahdeksan (2-3 kertaa/viikko). Tarkempi paikka ja ajankohta varmistetaan myöhemmin. Juhannuksen aikaan EI OLE TREENEJÄ, joten lomaillakin ehtii. Ilmoittautuminen päättyy 11.6.2023.

Valmistautuminen uuteen kauteen – 3.-28.7.2023
D-B-ikäisille (ikäluokat treenaavat erikseen)
Hinta: 60e
Leirin tavoitteena on harjoitella tulevaa kautta varten laji- ja oheisharjottelun sekä beachvolleyn avulla. Lajiharjoitteluiden paikkana on sisähalli, mutta tarkemmat harjoituspaikat ja ajat infotaan myöhemmin. Harjoituksia on yhteensä 12 (3 kertaa/viikko). Ilmoittautuminen päättyy 29.5.2023.

Tervetuloa mukaan!