C2 -tytöt, Jadet

Toiminnan kivijalat kaudella 2023-2024: Luottamus, Aktiivisuus, Laatu, Ilo

Kaudella 2023-2024 pelaamme C-tyttöjen sarjaa. Joukue on koottu pääosin 2009-2010 -syntyneistä tytöistä. Harjoittelemme neljä kertaa viikossa, joista kolme on lajiharjoitusta ja yksi fysiikkaharjoitus. Harjoituspaikkoina meillä on Linnakankaansali, Zemppiareena ja Pirilän sali.

Fysiikkaharjoittelun painopistealueina on urheiluvammojen ennaltaehkäisy, sekä fyysisen pohjan rakentaminen tulevien ikäkausien tehopainotteisempaan fysiikkaharjoitteluun. Teemme tiivistä yhteistyötä seuran kahden muun C-ikäluokan joukkueen kanssa.

Vastuuvalmentaja Tero Rintala (tero.rintala ( @ ) kempeleenlentopallo.net)

Valmentajat:

Janne Pitkänen

Rami Udelius

Janne Kaarlela

Hanne Nikula (turnauksissa)

Fysiikkavalmentaja: Tero Rintala

Joukkueenjohtaja: Tuomas Tasala