C1-pojat voitokkaina Alahärmässä

5.11.2017 / Aki Hussa

Pojat lähtivät viikonlopun Alahärmän turnaukseen luottavaisin mielin vaikka joukkue näin kauden alussa hieman hakeekin vielä muotoaan.

Matkaan lähdettiin jo perjantaina koulupäivän päätteeksi ja yöksi majoituttiin Vaasaan, mistä matka jatkui aamulla edelleen Alahärmään, Alahärmän Kisan (AK) isännöimään B-poolin turnaukseen. Pelit alkoivat heti tiukalla kohtaamisella Iskua vastaan, joka olikin päivän peleistä ehkä se kaikkein tiukin tällä kertaa. Voitto kuitenkin irtosi jatkoerän kautta, joten eväitä päästiin mutustelemaan hyvillä mielin. Päivän jatkoksi pelattiin vielä kaksi peliä, joista ensimmäinen kohtaaminen isäntä AK:ta vastaan meni myös jatkoerään, josta kuitenkin myös lopulta sitten selkeä voitto. Viimeisessä ottelussa vastaan asettui sitten PoriLentis ja siinä voitto saavutettiin suoraan kahdessa erässä.

  • Isku – Kempele1, 1-2(15-25,25-20,11-15)
  • Kempele1 – AK, 2-1(25-19,19-25,15-5)
  • PoriLentis – Kempele1, 0-2(18-25,21-25)

 

Tällä suorituksella pojat nousevat sitten ylempään A-poolin, jonka seuraava turnaus pelattanee Kempeleessä, joten silloin päästäänkin kannustamaan poikia, tiukkaakin tiukempia joukkueita vastaan, omassa kotisalissa.