E-tytöt Junnuvaskoolissa 6.-7.1.2018

6.2.2018 / Virpi Kupari

E-tytöt osallistuivat toisen kerran järjestettävään Junnuvaskooliin Rovaniemellä 6.-7.1.2018 kahdella joukkueella, joista Jadet pelasivat Tiikeri-sarjaa ja Kristallit aluesarjaa.

Lauantai-aamun kommellusten jälkeen joukkueet saatiin oikeille saleille paikalle ja päästiin aloittamaan alkulämppä. Pelit käynnistyivät hienoisen jännityksen hiipiessä päälle, mutta äkkiä pelirytmiin päästiin kiinni.

Jadet päättivät pelata ilman koppeja vaikka se olisikin ollut tiikerisarjassa sallittua ja linja piti läpi turnauksen tuoden voittoja ja tappioita. Jade-joukkueen loppusijoitus oli 4. Valmentajat olivat tyytyväisiä iloisiin suorituksiin sekä siihen, että pelaajat eivät päästäneet itseään helpolla. Kevät kierroksella joukkuee pelaa E-turnauksia alusarjassa, joten valmistava turnaus meni hyvin.

Kristallit aloittivat niukalla tappiolla turnauksen, mutta äkkiä se unohdettiin ja joukkue napsi voittoja. Joukkue pelasi jo syyskauden aluesarjaa, joten pelaamista hiottiin koko turnauksen ajan iloisemmaksi ja iloisemmaksi. Valmentajat olivat tyytyväisi iloiseen peliin sekä periksiantamattomuuteen.

E-tytöt on kyllä iloinen joukkue ja joka reissulla on paljon naurua ja riemua. Tästä on hyvä jatkaa kevään turnauksia kohti.

-valmennus